Освітня акція "Книжковий калейдоскоп"

Запрошуємо учнів, вихованців, батьків і педагогів закладів освіти Слобідського району в березні 2024 року долучитися до освітньої акції «Книжковий калейдоскоп» ініційованної Департаментом освіти Харківської міської ради. Метою проведення акції є реалізація Стратегії розвитку читання на період до 2032 року «Читання як життєва стратегія», популяризація книги та читання серед дітей та молоді, впровадження інноваційних форм у роботу закладів освіти.

Доєднатися до освітньої акції «Книжковий калейдоскоп» можна прорекламувавши одну із книг письменника-ювіляра 2024 року так, щоб усім захотілось прочитати цей твір у повному обсязі самостійно та детальніше ознайомитись із творчою спадщиною митця. Форму подачі матеріалу учасники обирають самостійно.

Також у межах акції приймаються авторські мотиваційні поезії учасників освітнього процесу для захисників, інформація про зустрічі учасників освітнього процесу з військовими-письменниками та про ініціативи, пов’язані з книжковими подарунками, наприклад, воїнам, які перебувають у військових шпиталях.

Просимо звернути увагу на те, що

1) матеріали повинні бути авторськими та відповідати тематиці та вимогам;

2) робота має бути виконана протягом березня 2024 року;

3) тривалість відео – до 2 хвилин; обсяг мотиваційних поезій – до однієї сторінки;

4) відеофайли з розширенням mp4, формати фото/колажа – .jpg або png;

5) з метою захисту авторських прав просимо зазначати в матеріалах прізвище, ім’я, заклад освіти, клас/посаду, район.

Запрошуємо долучитися до міської ініціативи та розміщувати роботи у своїх спільнотах із позначенням спільноти Департаменту освіти Харківської міської ради та хештегом #Харків_книжковий_калейдоскоп_2024.

Кращі роботи публікуватимуться в Telegram-каналах та сторінці Facebook Департаменту освіти.

Кiлькiсть переглядiв: 22